Uw garantie op lekker brood

Als u zin hebt in lekker en vers gemaakt brood in Aarschot, dan moet u zeker eens passeren bij De Bakkerie. Deze brood- en banketbakkerij is gespecialiseerd in broden, patisserie en ontbijtkoeken. Bakker Steven werkt enkel met kwaliteitsgrondstoffen om u de smakelijkste creaties voor te schotelen. Samen met zijn partner Freya verwelkomt hij iedereen met open armen.

Brood

U kunt hier terecht voor een rijk assortiment ambachtelijk gemaakt brood. Witte broden, bruine broden, meergranen … De Bakkerie heeft ze allemaal in de aanbieding staan. Vergeet zeker niet de specialiteit van het huis uit te proberen: Heimolenbrood. Dat is een brood die op de meest ambachtelijke manier gemaakt is waarbij de grondstoffen gemalen worden door een authentieke “spaak”windmolen. Daarnaast prijkt er ook een heerlijke selectie ontbijtkoeken en ander lekkers achter de toonbank: denk aan Berlijnse bollen, croissants of chocoladebroodjes. Voor elk wat wils. Uiteraard vindt u hier ook de klassieke pistolets en sandwiches.

Patisserie en taart

Een verjaardag in het vooruitschiet? Of een trouw? Of gewoon een gezapige zondag bij u thuis? Dan is het tijd voor taart en patisserie! De Bakkerie bereidt alle gebak op ambachtelijke wijze. Rijke smaak gegarandeerd. Voor verdere vragen omtrent het brood in Aarschot, neemt u contact op met De Bakkerie.

DE BAKKERIE BVBA

Schaluin 105
3200 Aarschot Belgiƫ

Tel : 016 56 60 95 016 56 60 95